Blogabonnement

Als het gaat om goed gevonden worden, serieus genomen worden en in beeld komen en blijven bij je (potentiële) klanten, is nieuwe content heel belangrijk. Het liefst zo vaak mogelijk, maar je moet wél iets te vertellen hebben natuurlijk. Een hele goede en leuke manier om steeds nieuwe content toe te voegen aan je website, is een blog. Iedere week of iedere maand plaats je een nieuw artikel over je product of dienstverlening, nieuws uit de branche of een persoonlijk verhaal. Zo laat je zien dat je er bent, dat je actief bent én dat je weet waar je over praat. En dat is heel belangrijk voor die dingen die ik in de eerste zin noemde!

Neem een abonnement!

Nu weet ik dat veel ondernemers geen tijd of zin hebben om iedere week of maand weer een blog te schrijven. Of ze vinden het moeilijk om hun gedachten om te zetten in een tekst. Gelukkig bestaan er tekstschrijvers die niets liever doen. Met een paar regels input, schrijf ik met liefde jouw blog. Zo vaak als je wilt. En om ervoor te zorgen dat de continuïteit gewaarborgd is, kun je een abonnement nemen. Ik houd bij wanneer het tijd is voor een nieuwe blog en neem dan contact met je op om te bespreken waar ‘we’ het over gaan hebben deze keer. Dan kost het je nog steeds een klein beetje tijd, maar het is tenslotte ook jouw bedrijf!

Losse blog

95,-per blog
  • (500-1000 woorden)

Maandelijks

90,-per maand
  • Iedere maand een verse blog (500-1000 woorden). Ik houd de agenda bij en neem contact met je op voor input.
  • Per jaar betalen is ruim 5% besparen!

Wekelijks

340,-per maand (€85,- per blog)
  • Iedere week een verse blog (500-1000 woorden). Ik houd de agenda bij en neem contact met je op voor input.
  • Per jaar betalen is 10% besparen!

Lijkt dit je nou wat? Laat het me weten! Of: laat mij jou terugbellen. Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en ik bel je (op werkdagen binnen 24 uur) zo snel mogelijk terug! Je kunt natuurlijk ook een mail sturen via het contactformulier!