Elevator Pitch

Heb je weleens dat iemand vraagt wat je doet en dat je niet zo goed weet waar je moet beginnen? Of dat je je bedrijf veel te klein maakt, omdat wij nuchtere Hollanders onze eigen prestaties graag bagatelliseren? Stel nou dat die persoon die je spreekt geld wil steken in jouw bedrijf. Of dat deze persoon die grote klant is waar je op zat te wachten. Dan wil je goed voor de dag komen. Met een goed verhaal. Een goede elevator pitch is dan precies wat je nodig hebt.

Je bedrijf in 2 minuten

Een elevator pitch gebruik je oorspronkelijk wanneer je in een wolkenkrabber op de begane grond in de lift stapt met een Bill Gates. Of iemand anders met veel geld. Zo’n persoon krijg je niet zomaar te spreken. En je hebt ook niet zo lang, want net als jij is hij op weg naar een zakelijke afspraak. Vóórdat de lift boven is, moet jij hem hebben overtuigd van jouw bedrijf. Pitchen dus! Een elevator pitch is een perfecte start voor een tekstschrijver. In die ene tekst, die uitgesproken niet langer duurt dan 2 minuten, verwerk ik alle belangrijke feiten én experimenteer ik met de toonzetting. Wanneer jij blij bent met de pitch, weet ik precies hoe ik verder kan met jouw teksten. En die pitch kun jij dan weer gebruiken wanneer je in de lift staat of bij een netwerkborrel. Of in een bedrijfspresentatie, flyertekst of wat dan ook.

Voor een elevator pitch ga ik áltijd eerst even met je in gesprek. Het liefst in het ‘echt’, want dan kunnen we elkaar beter aanvoelen.

Elevator Pitch

120,-Inclusief kennismakingsgesprek

Lijkt dit je nou wat? Laat het me weten! Of: laat mij jou terugbellen. Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en ik bel je (op werkdagen binnen 24 uur) zo snel mogelijk terug! Je kunt natuurlijk ook een mail sturen via het contactformulier!