Wie is Debitan?

Debitan ontwikkelt en levert software en services voor debiteurenbeheer. Daarmee helpt ze organisaties hun openstaande facturen snel(ler) betaald te krijgen. Veel bedrijven hebben te maken met lang openstaande facturen doordat klanten vergeten te betalen of niet willen betalen door allerhande zaken. De software en services maken het makkelijker geautomatiseerd, maar ook laagdrempeliger contact te leggen met de klanten, waardoor ze sneller én met een goed gevoel betalen. Zo waarborg je niet alleen een gezonde cashflow, maar ook een goede relatie met de klant.

Stukje historie

Ik werkte al voor Debitan toen het bedrijf nog Debiteuren365.nl heette. Toen deed ze precies hetzelfde, maar sinds mijn beginjaren daar is ze steeds meer internationaal gaan opereren. Daar hoorde een nieuwe naam bij met een bijpassende huisstijl. Inmiddels breidt ze haar software en dienstverlening en koppelingen met systemen van derden steeds verder uit. Zo is er aansluiting met systemen voor vroegsignalering van betaalachterstanden die gemeenten gebruiken en het internationale facturatie- en betaalsysteem Peppol. Ook zijn er speciale modules voor voorraadbeheer, klantinformatie (met o.a. Graydon en het Insolventieregister), abonnementen en vastgoedbeheer.

Wat ik doe voor Debitan

  • Webteksten en beheer frontend WordPress website in samenwerking met Pim voor technische ondersteuning en beheer van de backend.
  • Blogs schrijven
  • Teksten voor socials schrijven
  • Teksten voor digitale nieuwsbrief schrijven
  • Overige teksten voor communicatie schrijven
  • Beheer van de contentkalender in nauwe samenwerking met de operationeel manager.