Waarom een blogabonnement? Om me heen hoor ik ondernemers vaak klagen: ik wil echt wel een blog, maar ik kom er gewoon niet aan toe. En om heel eerlijk te zijn: de blog (ja, ik kies voor de en niet het blog) op deze website wordt ook maar weinig vernieuwd. Gelukkig heeft dat te maken met de eerste regel van dit verhaal. Ik kom er namelijk ook niet aan toe, maar dat is omdat ik mijn opdrachtgevers liever faciliteer dan mezelf. Dat is namelijk leuker en ik kan daarvan mijn brood beleggen ;-)  anyway. Het is dus best een ding, zo’n blog. Je weet wel dat het goed is om regelmatig nieuwe content te plaatsen. Mensen hebben een reden om terug te keren naar je website, je hebt iets om te delen op je socials én Google vindt je site relevanter. Misschien is dat laatste wel het belangrijkste. Als je je blog dan óók nog voorziet van de juiste zoekwoorden, vergroot je je kans op online zichtbaarheid. Zo werkt het gewoon tegenwoordig.

Geen prio, wél belangrijk? Een blogabonnement geeft rust!

Maar goed, die blog dus. Waar ga je het over hebben? Wanneer ga je hem plaatsen? En hoe maak je hem prioriteit? Als het niet je core business is, wat bij al mijn opdrachtgevers het geval is, is het maar lastig om voorrang te geven aan iets wat je toch al lastig vindt. Schrijven is tenslotte niet iedereens vakgebied. (Gelukkig voor mij en mijn collega tekstschrijvers!).
Om jou en al mijn andere opdrachtgevers (en Google) tegemoet te komen in de blogwens, bied ik handige blogabonnementen aan. Zo garandeer je jezelf van een blog per week, per twee weken of per maand. Afhankelijk van hoeveel je te vertellen hebt. Het voordeel van het abonnement is dat je de blog zelf praktisch los kunt laten. Ik houd de contentkalender bij!

Zelfsturende blogschrijver

Als het tijd is voor een nieuwe parel, neem ik contact met je op. Kan gewoon met een appje. Waar gaan we het over hebben deze week of maand? Of nog beter: we kunnen ook al vooruit plannen in de contentkalender. Dan bepalen we alvast welk onderwerp wanneer aan bod moet komen. Ik vraag jou om input en ga vervolgens aan de slag. Als ‘ie klaar is, stuur ik hem nog even naar jou toe, ter akkoord. Er gaat tenslotte niets op je website waar jij niet 100% achter staat! Vervolgens plaats ik de blog op je website, maar dat mag je natuurlijk zelf ook doen. En als je wilt zorg ik voor de bijbehorende post voor de socials. Dat laatste is belangrijk hoor: heb je daar meteen weer wat om te delen! Deze laatste stappen overigens niet zonder leuke en passende afbeelding. Die kun je aanleveren, maar kan ik ook voor je selecteren.

En dan heb je dus elke week, twee weken of elke maand of als je wilt elk kwartaal een blog. Fijn, een frisse wind door je website. Nou ja, door je blogomgeving dan. Wil je hier meer over weten of meteen iets afspreken? You know where to find me!

Je vindt mijn blogabonnementen hier!